چگونه می‌توانیم دستگاه آیپد خودمان را ریست کنیم؟

دلایل زیادی برای ریست کردن یک آیپد وجود دارد. اگر قصد فروش دستگاه را دارید، تبلت شما دچار مشکلی شده که تنها با ریست کردن حل می‌شود و یا اینکه به دنبال خالی کردن آیپد خود به ساده‌ترین روش هستید، ریست کردن دستگاه می‌تواند به شما کمک کند.


با اینحال اینکار چندان هم ساده نیست. گزینه ریست کردن آیپد در منوی تنظیمات این دستگاه مخفی شده و حتی در صورتی که آن را پیدا کنید نیز گزینه‌های زیادی برای انتخاب وجود دارند که می‌توانند هرکسی را گیج کنند. به همین دلیل در ادامه روش ریست کردن آیپد را توضیح داده‌ایم.

چگونه یک سری اطلاعات خاص را از روی آیپد پاک کنیم

برای پاک کردن یک سری اطلاعات خاص، مثل دیکشنری صفحه کلید یا تاریخچه لوکیشن‌ها، می‌توانید داده‌هایی مشخص را پاک کنید.

ابتدا اپلیکیشن Settings یا تنظیمات را باز کنید. این اپلیکیشن به صورت پیش فرض درصفحه خانه قرار داشته و آیکون آن به رنگ خاکستری و با نشان چرخ دنده است. سپس از لیست Options در سمت چپ صفحه، گزینه General را که در قسمت سوم از گزینه‌های سمت چپ قرار دارد انتخاب کنید.

حالا به انتهای لیست بروید. در پایین لیست، بالای گزینه Shut Down، گزینه Reset را مشاهده می‌کنید. این گزینه را انتخاب کنید تا لیستی کامل از گزینه‌های جدید را ببینید.

شما می‌توانید با انتخاب Reset Locations and Privacy تمامی اطلاعات ذخیره شده‌ی مربوط به موقعیت‌های خود را پاک کنید. گزینه Reset Home Screen Layout اپلیکیشن‌هایی که بر روی صفحه اصلی خود دارید را به حالت اولیه بر می‌گرداند و همه پوشه‌هایی که خودتان ساخته‌اید را پاک می‌کند. گزینه Reset Keyboard Dictionary تمامی کلمه‌های ذخیره شده و تنظیمات دیکشنری شما را پاک می‌کند و در نهایت Reset Network Settings همه رمزهای شبکه‌های وای فای را که در دستگاه ذخیره شده پاک می‌کند.

Ipad Reset

چگونه آیپد را فکتوری ریست کنیم

اگر می‌خواهید تمامی اطلاعات و اپلیکیشن‌های دستگاه خود را پاک کنید و آیپد را به همان حالتی که از اپل خریده بودید برگردانید، باید دستگاه را فکتوری ریست کنید.

به خاطر داشته باشید که پیش از این کار باید از اطلاعات مورد نیاز خود بک‌آپ بگیرید. شما می‌توانید اطلاعات لازم را در سرورهای ابری ذخیره کنید یا به کامپیوتر منتقل کنید.

برای فکتوری ریست کردن در ابتدا با انجام مراحلی که در بالاتر گفتیم وارد منوی Reset شوید.

سپس در اینجا گزینه "پاک کردن تمامی محتوا و تنظیمات" یا همان Erase All Content and Settings را انتخاب کنید. در این مرحله باید رمز دستگاه را دوباره وارد کنید. با اینکار دستگاه آیپد شما شروع به پاکسازی همه اطلاعات موجود در حافظه می‌کند.

در پایان این فرایند شما یک دستگاه آیپد دارید که به لحاظ نرم افزاری هیچ تفاوتی با نمونه‌های نو ندارد.

(2 رای‌ها)
  • هیچ دیدگاهی یافت نشد

دیدگاه خود را اضافه کنید.

ارسال دیدگاه به عنوان مهمان

0
دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.