کاربرانی ناشناس در یوتیوب

یوتیوب اخیرا قابلیت جدیدی را برای کاربران اندروید ارائه کرده است. این قابلیت این امکان را به کاربر می دهد که به صورت ناشناس به تماشای ویدیو ها بپردازد و نگران ذخیره شدن ویدیوهای دیده شده در بخش Watch یا Search History نباشند. این ویژگی جدید حالت incognito است که کاربر را در موقعیت ناشناس قرار خواهد داد.

حالت incognito در قسمت حساب کاربری قرار گرفته که می توانید آن را فعال یا غیر فعال نمایید. در واقع زمانی که وارد حساب کاربریتان می شوید می توانید قابلیت ناشناس بودن را فعال نمایید. زمانی که قابلیت incognito فعال شود شما فقط قادر به تماشای ویدیو ها در بخش Home خواهید بود و به بخش های subscriptions، inbox و library دسترسی نخواهید داشت. همچنین با فعال کردن این قابلیت قادر به ذخیره ویدیو ها نخواهید بود و تنها کاری که می توانید انجام دهید تماشای ویدیوهای مختلف است.

(4 رای‌ها)
  • هیچ دیدگاهی یافت نشد

دیدگاه خود را اضافه کنید.

ارسال دیدگاه به عنوان مهمان

0
دیدگاه شما پس از تایید مدیریت منتشر خواهد شد.