چگونه با گوگل مپ موقعیت خود را به صورت real time ارسال کنیم؟

گوگل مپ یک راه عالی برای پیدا کردن راه ها و پیدا کردن آدرس های مختلف در نقاط مختلف جهان است اما این برنامه قابلیتی را ارائه کرده که امکان پیدا کردن افراد را در اختیارتان قرار می دهد. به همین دلیل قصد داریم بگوییم که چگونه می توانید با استفاده از گوگل مپ موقعیت خود را به صورت real time برای دیگران ارسال کنید.

نقشه ها اغلب دارای ویژگی هایی هستند که در مواردی نادیده گرفته می شوند که یکی از این قابلیت ها امکان پیدا کردن افراد از طریق گوگل مپ است که دقیقا همان نقطه ای که در لحظه ایستاده باشید را می توانید برای دیگران ارسال نمایید، حتی اگر در حال حرکت بوده باشید. همچنین می توانید مسیر حرکت خود را نیز در اختیار دوستانتان قرار دهید.

موقعیت مکانی واقعی خود را به اشتراک بگذارید

اگر می خواهید موقعیت مکانیتان را به صورت Real time با دیگران به اشتراک بگذارید باید مراحل زیر را دنبال کنید:

  • برنامه گوگل مپ را در iOS یا دستگاه Android خود باز کنید.
  • سپس بر روی نقطه آبی کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید تا منوی اشتراک گذاری ظاهر شود.
  • اگر می خواهید موقعیت مکانی خود را برای مدت زمان مشخصی به اشتراک بگذارید، گزینه "1 Hour" را انتخاب کنید و مدت زمان مورد نظرتان را انتخاب نمایید.

موقعیت مکانی واقعی خود را به اشتراک بگذارید

  • اگر می خواهید موقعیت مکانی خود را به صورت نامحدود به اشتراک بگذارید باید گزینه Until you turn this off کلیک کنید.
  • در گوشی های اندروید باید فردی را که می خواهید موقعیتتان را برایش به اشتراک بگذارید از بین لیست مخاطبان انتخاب کنید و با ارسال یک لینک خصوصی به صورت یک پیام این موقعیت را به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید لینک مورد نظر را کپی کنید و در هر شبکه ای برای دوستانتان ارسال نمایید.

موقعیت مکانی واقعی خود را به اشتراک بگذارید

  • در گوشی های آیفون نیز باید بر روی Select People کلیک کنید و یکی از دوستان خود را انتخاب نمایید. سپس Message را انتخاب کرده و لینک را برای دوستانتان به صورت خصوصی ارسال نمایید.
  • فرد مورد نظر یک لینکی دریافت خواهد کرد که با کلیک بر روی آن می تواند به موقعیت مکانی شما تا زمانی که شما تعیین کرده اید دست یابد.

برای توقف اشتراک گذاری نیز می توانید از دو مرحله زیر استفاده کنید:

  • برنامه گوگل مپ را باز کنید و نوار Sharing your location را از بالای صفحه ببینید.
  • در نهایت با کلیک بر علامت ضربدر این نوار می توانید اشتراک گذاری موقعیت مکانی خود را متوقف کنید.

چگونه تمام مسیر سفر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید؟

هنگامی که می خواهید برای یک فرد موقعیت مکانی و مدت زمان دقیق مسیر خود را تا مقصد خاصی ارائه دهید کافی است تا مراحل زیر را دنبال نمایید:

  • برنامه گوگل مپ را باز کنید و مبدا و مقصد خود را مشخص نمایید.
  • به نوار پایین صفحه ضربه بزنید تا منویی ظاهر شود و سپس گزینه Share trip progress را از منو انتخاب نمایید.

تمام مسیر سفر خود را با دوستانتان به اشتراک بگذارید

  • نام فردی که می خواهید مسیرتان را برایش به اشتراک بگذارید را انتخاب کنید و اشتراک گذاری را انجام دهید.

برای توقف اشتراک گذاری نیز می توانید از دو مرحله زیر استفاده کنید:

  • دوباره نوار پایین صفحه را بکشید.
  • سپس با انتخاب Stop sharing اشتراک گذاری را به پایان برسانید.

توقف اشتراک گذاری

(1 رای)
  • هیچ دیدگاهی یافت نشد

دیدگاه خود را اضافه کنید.

ارسال دیدگاه به عنوان مهمان

0
دیدگاه شما پس از بررسی منتشر خواهد شد.

تصاویر نویسندگان دیدگاه از Gravatar گرفته می‌شود.